Lysdrap

Daniël Dewerchin nam de grote stap bij het oprichten van een bedrijf dat gespecialiseerd is in bedlinnen. Niemand kon voorspellen welke kant het bedrijf op zou gaan, vandaag de dag is wel duidelijk geworden dat perfectie in zijn ruimste vorm de rode draad door de geschiedenis heen. De kwaliteit van dit bedrijf vraagt ook naar een naam en zo ontstond het merk Lysdrap. 

Aan het begin was Lysdrap enkel verdeeld bekend in België, nu wordt Lysdrap nog steeds verspreid door heel Europa. Lysdrap is gekenmerkt door hun hoo kwalitatieve stoffen, eigentijdse designs en perfecte afwerkingen, dit heeft Lysdrap heeft bereikt door eigen ontwikkeling van technieken en processen. 

in 2007 verkocht de familie Dewerchin het bedrijf en veranderde de bedrijfsnaam naar Dewerchin&Caems, zij hebben nu de ambitie in internationale groei. Het bedrijf wordt erkend als een van de meest beste bedlinnen producent uit Europa. Ze doen dit niet doormiddel van massaproductie, maar juist door uniek te blijven met hun eigentijdse ontwerpen en collecties en het gebruik van kwalitatieve stoffen met de perfecte afwerking. 

 

 

 

Vandaag de dag wordt het bedrijf geleid door Caroline Filieux en Peter Caems. Zij dragen de waarden van het bedrijf, vakmanschap, service en kwaliteit als hoge prioriteit. Alle Lysdrap collecties worden gemaakt in het eigen atelier geproduceerd, door een groep van gespecialiseerde medewerkers.

Caroline Filieux en Peter Caems