Loll Designs

Loll Designsis een fabrikant van duurzame buitenmeubelen en accessoires voor alle weersomstandigheden, gemaakt van gerecycled plastic. Dit plastic bestaat meestal uit melkkannen die eenmalig gebruikt worden waar zij een prachtig meubel van maken. Met behulp van doordachte, originele ontwerpen en unieke materialen, creëert Loll innovatieve, leuke en hoogwaardige producten die met trots in de VS zijn gemaakt.

 

Waarom adviseren wij Loll Design?

Wie de buitenmeubel-collectie van Loll ziet wordt gegarandeerd overvallen door het feel-good gevoel. Comfortabele buitenmeubelen, onderhoudsvriendelijk, duurzaam, milieuvriendelijk vervaardigd en net zo makkelijk milieuvriendelijk te recyclen. 

 • Makkelijk in onderhoud

  Voor wat betreft het onderhoud van de meubelen, alleen maar goed nieuws. Meestal blijkt dat even afspoelen met de tuinslang genoeg is. Mocht er wat meer vuil op zitten dan is het eenvoudig om met een klamme doek en groene zeep de Loll tuinmeubelen schoon

 • Leuk weetje

  Naar schatting acht gerecyclede melkkannen gaan in elke pond van een Loll Adirondack-stoel, wat overeenkomt met ongeveer 400 melkkannen per stoel.

 • Gerecycled plastic recyclebaar

  Bovendien is ons gerecyclede materiaal 100% recyclebaar, dus het doel kan weer veranderen in een ander nuttig product wanneer die dag komt.

 • Verrassend

  Loll Design heeft verrassende details! Zo is er bijvoorbeeld onder een armleuning een bieropener bevestigd.