Linteloo: wonen met gevoel voor design

Linteloo staat voor moderne designmeubelen van Nederlands fabricaat. Maar ook: Linteloo staat voor wonen met gevoel én met eigentijdse stijl. De ‘feel good-factor’ genoemd. De meubelcollectie draagt de signatuur van ontwerpers als Henk Vos, Roderick Vos en Jan des Bouvrie die trend en tijdgeest trefzeker vertalen naar de warme beleving.

Waarom adviseren wij Linteloo?
De warme collectie van Linteloo komt volledig tot z’n recht in een harmonieus interieur. Het sterkste punt van de Linteloo-collectie is zonder twijfel de kracht van kleur- en stofcombinaties, de unieke afwerkkwaliteiten, de donzen vullingen en het tijdloze design.

Daarom kiest u voor Linteloo bij BinnenUit
Het assortiment van Linteloo bestaat onder andere uit cosy seats, prachtige hoekcombinaties, strakke tafels en functionele salontafels. Een absolute aanrader in elk stijlvol interieur! Bekijk de volledige Linteloo-collectie in de studio van BinnenUit Meubelen in Heinkenszand. Wij zijn select dealer, dus laat u omarmen door de vele mogelijkheden.

Linteloo_binnenuit_afbeeldingrechts.jpg
Linteloo_binnenuit_afbeeldinglinks.jpg

Ontmoet onze interieurstylisten (Ronald)

Inspiratiesessie voor uw woning

Ronald de Jonge
 • Dutch design

  Linteloo is een op-en-top Nederlands merk. Er wordt samengewerkt met gerenommeerde designers.

 • Complete collectie

  Linteloo levert een mooi gamma aan interieurartikelen: van sofa’s, fauteuils, salontafels en eettafels tot kasten en kussens.

 • Zeer goed afgewerkt

  De meubelstukken van Linteloo hebben een afwerking die niets te wensen overlaat. De afwerking is kwalitatief zeer hoogwaardig en duurzaam.

 • Hand made

  Alle artikelen van Linteloo worden met de hand vervaardigd. Dit gebeurt zowel in Nederland als in Italië.