Tachtig jaar lang vakmanschap met Leolux

Met veel aandacht, geduld én expertise worden Leolux-producten ontworpen. Stuk voor stuk inspirerende meubelen. Of het nu gaat om aangenaam loungen, comfortabel zitten, heerlijk tafelen of ontspannen relaxen: de collectie van Leolux is een onuitputtelijke bron van inspiratie.

Waarom adviseren wij Leolux?
Een goed zitmeubel verdient vakmanschap en dat is waar Leolux voor staat. Al tachtig jaar lang laten de Leolux-specialisten zich uitdagen door designers en kunstenaars om vernieuwende ideeën over vorm en comfort door te vertalen naar heerlijke banken, fauteuils, eetkamerstoelen, eettafels en salontafels. De collectie kent veel vertrouwde klassiekers, maar wordt voortdurend aangevuld met eigentijdse, eigenzinnige designmeubelen.

Daarom kiest u voor Leolux bij BinnenUit
Met dezelfde zorgvuldigheid presenteert BinnenUit Meubelen de collectie van Leolux. Bij Binnenuit vindt u de grootste, meest inspirerende select store van Zeeland. Laat u inspireren door de verrassende combinaties van de Leolux-modellen in gedurfde, toonaangevende kleuren en materialen. Laat u adviseren bij het maken van een persoonlijke keuze en personaliseer uw Leolux-meubel van top tot teen; van zitcomfort tot het kleinste detail.

 

Leolux_binnenuit_afbeeldingrechts.jpg
Leolux_binnenuit_afbeeldinglinks2.jpg
 • Select dealer

  Leolux heeft enkele select dealers, onder wie BinnenUit. Hier vindt u de meest uitgebreide Leolux-collectie.

 • Comfort en design gecombineerd

  Zitten moet aangenaam zijn, zowel wat betreft comfort als het design. Leolux-meubels zijn mooi van buiten, knap van binnen.

 • Uw eigen meubel samenstellen

  Van comfort tot de kleur lak op de pootjes: bij Leolux kunt u de meubel tot in de puntjes samenstellen.

 • Leolux Creator

  Ontwerp uw eigen meubel met de Leolux Creator, een computerprogramma waarmee u uw eigen meubel vormgeeft.