Slapen à la Carte met Kreamat

Kreamat is een Belgisch meubelbedrijf dat sinds jaar en dag bekend staat om hoogwaardige handgemaakte boxsprings en matrassen. Al meer dan 25 jaar ontwikkelt Kreamat flexibele slaapoplossingen die perfect aansluiten bij uw slaapbehoeften.

Waarom adviseren wij Kreamat?
Ook bij BinnenUit Bedden & Slapen kiezen steeds meer mensen voor Kreamat. En niet alléén vanwege de ruime keuze uit moderne, klassieke en tijdloze dessins: Kreamat staat ook voor persoonlijk slaapcomfort. Dit doet het merk dankzij het unieke concept ‘Slapen à la Carte’.

Daarom kiest u voor Kreamat bij BinnenUit
Geen enkel ander bed wordt zo individueel afgestemd op uw lichaamsbouw als een bed van Kreamat. De bedden bestaan uit drie individuele slaapzones voor schouder, lende en heup en kunnen modulair worden aangepast. Bezoek onze showroom in Zeeland en ervaar het ligcomfort van de handgemaakte boxsprings en matrassen van Kreamat.

Kreamat_binnenuit_afbeeldingrechts.jpg
Kreamat_binnenuit_afbeeldinglinks.jpg

Eindeloos ontspannen in uw slaapkamer

Inspiratiesessie voor uw slaapkamer

 • Puur Belgisch

  Kreamat maakt al meer dan 25 jaar flexibele slaapoplossingen die maximaal inspelen op individuele slaapbehoeften.

 • Slapen à la Carte by Kreamat

  Kreamat beschikt over een uniek bedsysteem waar veringsmodules in de schouder-, lende- en heupzone los van elkaar geplaatst worden.

 • Unieke schoudertechniek

  De unieke gepatenteerde schoudertechniek van Kreamat zorgt ervoor dat uw lichaam in zijn natuurlijke houding wordt aangestuurd.

 • Ontwikkeling nieuwe slaapproducten

  Kreamat ontwikkelt steeds nieuwe artikelen en laat in deze ontwerpen zien dat design en ergonomie zeer goed samengaan.