Ontmoet de kwaliteitsgordijnen van Kendix

Kendix is een bekende interieurnaam, bekend om haar sublieme kwaliteit in gordijnstoffen. Bij BinnenUit Woningtextiel vinden wij dit een zeer belangrijk aspect, daarom hebben wij Kendix al enkele jaren in onze woningcollectie opgenomen. Maak kennis met gordijnen van Kendix, de ‘finishing touch’ van uw inrichting!

Waarom adviseren wij Kendix?
Met de gordijnen van Kendix weet u één ding zeker: de kwaliteit is uitstekend. Kendix heeft een zeer uitgebreide en eigentijdse collectie met vooral moderne stoffen. Of u nu een transparante stof zoekt, een inbetween, uni of juist een stof met een bijzonder dessin: Kendix heeft het allemaal. Beschikbaar in een divers kleurenpalet en voorzien van speelse prints.

Daarom kiest u voor Kendix bij BinnenUit
Door een gedeelde passie voor stoffen en het streven naar het leveren van de allerbest mogelijke kwaliteit, zijn Kendix en BinnenUit Woningtextiel een uitstekende combinatie. Wilt u de Kendix’ stoffen eens van dichtbij zien en voelen? Dan nodigen wij u graag uit eens de collectie te komen bekijken in onze showroom in Heinkenszand.

Kendix_gordijnen_Binnenuit_afbeeldingrechts.png
Kendix_gordijnen_binnenuit_afbeeldinglinks.png
  • Internationale reputatie

    In de ruim 50 jaar van haar bestaan hebben de uitgesproken dessins het merk Kendix een internationale reputatie bezorgd. 

  • Esthetiek en moderne vormgeving

    Vanaf het ontstaan van Kendix is esthetiek, origineel denken in moderne vormgeving de basis geweest.

  • Handige zichtstalen

    Alle gordijnstoffen uit de collectie van Kendix zijn als zichtstaal of knipstaal (A4) te bekijken.