Kayori

Alle artikelen met het Kayori-label zijn geproduceerd en verwerkt met de strengste milieunormen en onder veilige omstandigheden. Wat Kayori siert is de schoonheid van de natuurlijke materialen die ze bij u thuis weten te brengen. Kayori maakt gebruik van natuurlijke vezels en verwerken deze minimaal, zo zorgen ze ervoor dat de gebruikte stoffen echt aanvoelen als de stof waar het van gemaakt is, zoals katoen, linnen en kasjmier. Kayori creërt unieke en eigentijdse ontwerpen die passen bij uw bewuste levensstijl. Het textiel van Kayori is rustiek en toch elegant, aanzienlijk en zacht. 

 

 

Kayori vindt het belangrijk om verantwoord om te gaan met de natuur van de aarde en alles wat de aarde nog meer biedt, daarom zijn zij zeer betrokken bij het productieproces van hun textiel om te zorgen dat u met een gerust gevoel onder uw dekbedovertrek kan slapen. De producten van Kayori zijn dus erg verantwoord en duurzaam, zonder het gebruik van schadelijke stoffen en onder goede en veilige omstandigheden voor mens, dier en omgeving. Kayori heeft verschillende certificeringen, dit houdt in dat het gebruikte materiaal en het productieproces voldoen aan de eisen van deze certificaten, ook zijn er strike controles om te zorgen dat hieraan wordt gehouden. 

 

 

Kayori heeft onderandere de keurmerken Oeko-Text 100 zorgt ervoor dat alles minder tot geen vervuiling oplevert voor het milieu. Global Organic Textile Standard (GOTS), toont aan dat de producten biologisch zijn en strikt toezien van juiste verantwoorden productieproces. Business Social Compliance Initiative (BSCI), staat voor betere arbeidsomstandigheden voor de werknemers. En Max Havelaar Fairtrade, staat voor eerlijke prijzen voor ingekochten producten.