Ultiem zitcomfort met de meubels van Jori

Maak kennis met het ingenieuze interieurmerk uit België: Jori. De Jori Originals-collectie is een tijdloze basiscollectie. Deze collectie omvat hedendaagse lederen zitmeubelen die u een ultiem zitcomfort garanderen. Stijlvol design gecombineerd met een luxueuze afwerking: dát is duurzaam welzijn.

Waarom adviseren wij Jori?
De meubelstukken van Jori zijn uitgerust met tal van functies die inspelen op uw persoonlijk zitcomfort. Een verstelbare rugleuning of armlegger, een aanpasbare zithoogte of het unieke relaxmechanisme zorgen ervoor dat een zitmeubel bijna op maat gemaakt lijkt.

Daarom kiest u voor Jori bij BinnenUit
Iedereen heeft een ander postuur, dus iedereen zit anders. Daarom zijn de meubelstukken van Jori voorzien van een design dat eenvoudig te personaliseren is. BinnenUit is premium dealer van Jori, dus mag u rekenen op kennis van zaken en een kundig advies. We nemen de tijd voor u en aan de hand van de 3D-configurator kunnen wij alle mogelijke uitvoeringen en kleuren van uw Jori-meubel laten zien.

 

Ga hier verder en configureer UW Jori meubel

Jori_binnenuit_afbeeldingrechts.png
Jori_binnenuit_afbeeldinglinks.jpg
 • Kies uw comfortniveau

  Verstelbare rugleuning of armlegger: de meubels van Jori beschikken over diverse comfortniveaus. Ergonomie en vormgeving gaan hand in hand.

 • Betrouwbare kwaliteit

  Jori is een betrouwbaar merk: alle meubelen beschikken over een hoogwaardig zitcomfort en duurzame materialen en vullingen.

 • Onnavolgbare technologie

  De relaxfauteuils en andere meubels van Jori beschikken over zeer vooruitstrevende technologieën en designs.

 • Jori Configurator

  Uw eigen Jori-meubelstuk ontwerpt u eenvoudig en snel met de Jori Configurator. Precies zoals u wilt.