Jardinico

Het Belgische Jardinico bestaat al meer dan 15 jaar, een gevestigde waarde in de outdoorwereld. Design is niet alleen wat ze doen, het is de kern van wie ze zijn. Modern design, hoogwaardige, onderhoudsvriendeiljke stoffen en handige openingssystemen zijn kenmerken die telkens terugkeren. 

Parasols die elegant zijn en puur van lijn, die rank en slank zijn maar verbazen door hun stevigheid. Parasols die met precisie zijn ontworpen en gemaakt, tot in de kleinste details. Parasols waarvan de doeken uitzonderlijk strak staan en perfect zijn afgewerkt. Technische hoogstandjes die eenvoudig en in een handomdraai opent. Parasols die gemaakt zijn om jaren te blijven. Dat is waar de Jardinico Caractère collectie voor staat. (JCP.303 uit de Caractère collectie hieronder afgebeeld)

Naast de prachtige Caractère collectie hebben ze ook nog 12 andere modellen zoals de Antego, Madeira en Malibu. Alle modellen hebben andere eigenschappen. Zo is de Antego een vrijhangend model, in de maat 200x300 of 300x300 cm, hij kan 360 graden draaien, is kantelbaar en verstelbaar in de hoogte. De Madeira heeft een middenstam met een houten frame, is beschikbaar in twee kleuren offwhite en taupe, heeft 6 verschillende maten en is niet kantelbaar. En de Malibu parasol heeft ook een middenstam maar met een gepoedercoat aluminium frame, verkrijgbaar in 9 kleuren combinaties en je kan hem eenvoudig kantelen. (Malibu parasol hieronder afgebeeld)

 

  • Eenvoudig te bedienen

    De parasols van Jardinico hebben een zeer gebruiksvriendelijk bedieningsmechanisme. Eenvoudig te bedienen en in een handomdraai geopend.

  • Geschikt voor Zeeuws weer

    De parasols zijn geschikt voor het soms onstuimige weer in Zeeland. Felle zon en harde windstoten vormen geen probleem.