Ontmoet de buitengewone gordijnroedes van Interstil

Ontdek de kwaliteit van maatwerk

Kleren maken de man. Hometextiel maakt uw woning. Want met de juiste gordijnen, een goede vloer en mooie wanden wordt uw huis een thuis. Bij BinnenUit Woningtextiel onderzoeken wij uw woonwensen en maken vervolgens producten op maat. Werkelijk op maat. BinnenUit biedt een uitgebreide collectie van INTERSTIL GORDIJNROEDE’S. Maak hier kennis met INTERSTIL GORDIJNROEDE’S en laat u adviseren door onze woonadviseurs.

Een prachtig gordijn kan niet zonder een goede gordijnroede of railroede. Deze draagt de gordijnen en zorgt ervoor dat de gordijnen soepel open en dicht kunnen. Maar een gordijnroede is niet alleen hartstikke praktisch: het draagt ook bij aan de luxe uitstraling van uw gordijn. Met name wanneer u een roede van het Duitse topmerk Interstil heeft!

Waarom adviseren wij Interstil?
Duitse kwaliteit ontmoet stijlvol design: dát is Insterstil. De gordijnroedes en railroedes van Interstil beschikken over een uitgerijpte techniek en een buitengewoon design. Met een gepassioneerd en ervaren team van specialisten, ontwikkelt het merk hoogwaardige gordijnstangen en binnenloopsystemen én een onnavolgbare techniek voor vlakgordijnen. Hiermee verlegt Interstil de grenzen op de markt.

Daarom kiest u voor Interstil bij BinnenUit
Bij BinnenUit Woningtextiel in Heinkenszand zijn wij groot fan van de gordijnroedes en railroedes van Interstil. De artikelen hebben een prachtige kwaliteit, zodat wij deze met een gerust hart aan u kunnen aanbevelen. Kom langs in onze woonstudio en ontmoet de producten van Interstil!

Interstil_binnenuit_afbeeldingrechts.jpg
Interstil_binnenuit_afbeeldinglinks.jpg
  • Mooie materialen

    Door de grote keuze aan verschillende materialen vindt u voor elke decoratievorm de passende stang.

  • Mogelijkheden in maatwerk

    Heeft u een roede met een unieke vorm of afmeting nodig? Alle artikelen van Interstil zijn op maat aan te passen.

  • Prijzen en awards

    Interstil heeft in de loop der jaren veel designprijzen en -awards in de wacht gesleept. Dat klinkt goed, niet?