Harvink: oogstrelende ontwerpen en ongeëvenaard comfort

Op zoek naar een interieur met oogstrelende ontwerpen en een ongeëvenaard comfort? Sit en wonder met Harvink! Dit Nederlandse merk maakt meubels die gestoeld zijn op ontspanning. Dit is de doelstelling die sinds de oprichting in 1974 wordt nagestreefd en die óók in de toekomst bepalend zal zijn voor de te ontwikkelen collecties. 

Waarom adviseren wij Harvink?
Thuis staat gelijk aan ontspanning. Hier kan je volledig jezelf zijn. Je zoekt daarom een inrichting die past bij jou als persoon. Maak bij BinnenUit kennis met de banken, fauteuils, stoelen, tafels en interieurcomplementen van Harvink. Eigenzinnig, elegant en op maat. De basis van de meubelstukken staat vast, maar de framekleur, houtsoort en stoffering heb je zelf in de hand.

Daarom kies je voor Harvink bij BinnenUit
Bij BinnenUit vind je niet alleen een onovertroffen collectie van Harvink: onze woonexperts zijn ook zeer ervaren in het inrichten van jouw huis. De perfecte fauteuil, een sublieme salontafel en een zitbank in bijpassende stoffering. Meubels die naadloos passen bij jouw wensen en voorkeuren. Zo voelt je huis nóg meer als thuis.

binnenuit-4mei2018-harvink-hr-4 verkleind.jpg
Binnenuit_4mei2018_Harvink_HR-8.jpg

DAAROM ADVISEREN WIJ HARVINK

De adviseurs van BinnenUit Meubelen laten je graag kennismaken met de bewonderenswaardige Harvink-collectie en geven je meer informatie over de gebruikte materialen, de specifieke eigenschappen en de vele toepassingen.

 • Ultiem zitcomfort

  Bij Harvink hoef je nooit en te nimmer te kiezen tussen mooi en comfortabel: alle banken en fauteuils hebben over een perfecte combinatie tussen schoonheid en comfort.

 • Frame in het zicht

  De meubels beschikken over een kenmerkende frameconstructie. Deze is niet weggemoffeld in het meubel, maar is bevestigd aan de buitenzijde. De massieve delen lijken zo te zweven.

 • Magnifiek maatwerk

  Harvink staat synoniem voor met de hand geproduceerd vakwerk. De meubels worden aan jouw wensen aangepast, zodat het meubel echt jóuw meubel wordt.

 • Gemakkelijk wisselen

  Wil jij jouw interieur steeds updaten? Geen probleem met Harvink. De zitmeubels zijn voorzien van afritsbare bekleding, zodat je jouw stoel in no time een nieuwe hoes én uitstraling geeft.

DeJongeHoekvanDijke-Opstelling1_08web.jpg

Ontdek de kwaliteit van wonen

BinnenUit Meubelen

Maak van uw huis een thuis en ontdek de kwaliteit van wooncomfort! De medewerkers van De Jonge Hoek van Dijke Meubels helpen u hier graag bij – wij adviseren u graag over de mogelijkheden en stellen een persoonlijk en evenwichtig interieur samen.