Gommaire

Gommaire is een nieuw Belgisch merk opgericht in januari 2015, ontstaan ​​uit een fusie van ideeën en jarenlange ervaring met Gommaire Cleybergh, Bert Verelst en Laurent De Greef. GOMMAIRE staat voor een tijdloze collectie binnen- en buitenmeubelen en een grote samenstelling van decoratieartikelen.

De Gommaire-collectie brengt een specifieke toets in elke omgeving, van rustiek tot modern.

De outdoor-collectie van Gommaire is een mix van tijdloze en innovatieve ontwerpen in teruggewonnen teak en gepoedercoat aluminium. Tafels en stoelen, modulaire loungesets en ligbedden, salontafels kunnen volledig worden geïntegreerd in buitenruimten en in het interieur van het zwembadhuis. We geven een passie voor alleen het beste zitcomfort, daarom kiezen we voor hoogwaardige buitenkussens. Italiaanse outdoorstoffen worden gebruikt en geven een unieke signatuur aan onze outdoorcollectie.

Dit met een organisch accent dat je kunt ontdekken in de ontwerpen en materialen. Bijna de volledige collectie is getekend en gemaakt door Gommaire, Bert en Laurent. De Gommaire-collectie brengt een specifieke toets in elke omgeving, van rustiek tot modern. Het biologische woonconcept van Gommaire brengt een nieuw scala aan interieurdecoratie en meubilair. Glaswerk en keramische objecten, nieuwe stijl van geweven manden en stoelen, tafels in teruggewonnen teakhout, gestoffeerde stoelen en banken, salontafels, verlichting, ... maar ook een breed scala aan tuinmeubilair in aluminium en teruggewonnen teak maken de eerste 'Gommaire biologisch leven' compleet 'verzameling.