Gloster

Gloster en fijn vakmanschap gaan hand in hand. Gloster meubilair is niet het resultaat van willekeurige massaproductie maar menselijke handen hebben elke afgeronde hoek en elke verbinding gemaakt. De kwaliteit van het meubilair is het resultaat van jarenlange ervaring en ontwikkeling.

Gloster opent deuren naar tijdloos mooie exterieurs waar meubels de sfeer bepalen, precies zoals u het wilt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de allerbeste materialen en technieken die beschikbaar zijn. Ons doel is uw plezier en het genieten op talloze speciale momenten in de buitenlucht.

Met een mooie gepolijste glans of een zachte natuurlijke afwerking, is elk stuk van Gloster afkomstig van zorgvuldig beheerde plantages en wordt het grondig geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat de kwaliteit aanhoudt. Het is buitengewoon slijtvast, zeer bestendig tegen rot en bijna ongevoelig voor de effecten van zon, regen, vorst of sneeuw. 

gloster-sfeer.jpg

Henrik Pedersen is ontwerper van vele prachtige collecties bij Gloster.

Henrik Pedersen, geboren in 1967, studeerde af als modeontwerper in 1990 en runt nu 365 °, een Deense ontwerpstudio gevestigd in Aarhus die zich richt op lifestyle-gebaseerd design, gaande van meubels en verlichting tot projecten voor kleding- en voedselverpakkingsbedrijven. Zijn meubelontwerpen worden gekenmerkt door elegantie, verfijnde materialen en formele helderheid.

Henrik gebruikt zijn opleiding om het volledige scala aan ontwerpen te verkennen. Zijn interesse in wiskunde en zijn brede ervaring geven hem een ​​intuïtief vermogen om snel te peilen of een nieuw ontwerp zal werken of niet. “Ervaring en kennis helpen, maar het verschil zit hem in hoe je het gebruikt. Met gezond verstand en een passie voor je vak kom je ver. "

“Bij onze ontwerpoplossingen hanteren we een internationale benadering, aangezien onze markt vaak de hele wereld omvat. Onze klanten zijn zowel Deense als internationale ondernemingen en afkomstig uit veel verschillende branches. Een belangrijk aspect van ons werk is het bijhouden van markttrends, en daarom zijn reizen, ontdekken en geïnspireerd worden door het moment essentieel om verder te kunnen kijken dan morgen. Voor mij moet design een betekenis hebben. De vorm, kleur en materiaalkeuze moeten bij elk individueel ontwerp passen. Een goed ontwerp is functioneel, mooi en gemakkelijk te begrijpen. "