Degelijke en daverende parasols van Glatz

De zon is altijd een welkome toevoeging op een lente- of zomerdag. Maar soms is het schijnsel niet iets te fel, zodat u niet aangenaam kunt genieten van het buitenleven. Ontmoet de degelijke en daverende parasols van Glatz, een Zwitsers merk dat zich volledig heeft toegelegd op het ontwerpen en fabriceren van onverwoestbare parasols.

Waarom adviseren wij Glatz?
De parasols van dit Zwitserse topmerk doen exact wat ze moeten doen: ze beschermen u tegen de zon. Maar dat niet alleen: ze bieden u ook bescherming tegen zomerse regendruppen en tegen Zeeuwse windstoten. De Glatz parasols zijn eenvoudig te bedienen en zijn ook nog eens oersterk. Bovendien zijn Glatz-parasols beschikbaar in tal van kleuren, materialen, stoffen en dessins.

Daarom kiest u voor Glatz bij BinnenUit
Maak kennis met de artikelen van Glatz en bezoek de ruim opgezette showroom van BinnenUit. Wij tonen u alle mogelijke zonneparasols van Glatz en inventariseren uw wensen. Zo adviseren wij u een parasol die uitstekend bij uw wensen en de mogelijkheden van uw tuin of terras past.

Glatz afbeelding rechts.jpg
Glatz afbeelding links.jpg
 • Geschikt voor Zeeuws weer

  De parasols zijn geschikt voor het soms onstuimige weer in Zeeland. Felle zon en harde windstoten vormen geen probleem.

 • Tal van dessins

  De parasols van Glatz zijn beschikbaar in tal van kleuren, materialen, stoffen en dessins.

 • Eenvoudig te bedienen

  De parasols van Glatz hebben een zeer gebruiksvriendelijk bedieningsmechanisme. Eenvoudig en vlot.

 • Gedegen advies

  De adviseurs van BinnenUit volgen geregeld trainingen van Glatz, zodat zij u een perfecte schaduwoplossing kunnen adviseren.