Gelderland: ambachtelijk en Scandinavisch design

Ben je liefhebber van puur Nederlands design? Hou je van een inrichting met moderne invloeden, hoekige vormen en lichte kleuren? Haal je hart op en kies voor de meubels van het Nederlandse interieurmerk Gelderland. De collectie van Gelderland bestaat uit banken, stoelen, fauteuils en salontafels. Deze meubels worden wereldwijd geroemd om het onovertroffen zitcomfort, de gedetailleerde afwerking en het duurzame karakter.

Waarom adviseren wij Gelderland?

Gelderland is een Nederlands merk, afkomstig uit de Gelderse plaats Culemborg. Het merk is in 1936 opgericht door de heer Oberman. Oberman was gecharmeerd van de interieurstijl uit Scandinavische landen, daarom zijn de meubels van Gelderland sindsdien voorzien van een moderne vormgeving en hoekige vormen. Om deze stijl steeds in een andere vorm te gieten, schakelt Gelderland de expertise in van topontwerpers als Jan des Bouvrie, Henk Vos, Dick Spierenburg, Roderick Vos, Scholten & Baijings, Lex Pott, Khodi Feiz, Remy Meijers, Bart Vos en FOKlab. Een goed Gelderland-meubel begint bij de ontwerpers. 
 

Daarom kies je voor Gelderland bij BinnenUit

De meubels van Gelderland worden met de hand gemaakt door vakmensen. Zij hebben oog voor detail en een passie voor meubelontwerp. Daar houden wij van. Niet voor niets hebben wij Gelderland opgenomen in onze meubelcollectie. Breng een bezoek aan onze showroom en ontdek de steeds wisselende collectie van Gelderland. Onze woonexperts zoeken samen met jou naar het ideale meubel. Een meubel dat als gegoten zit. 

BinnenUit Gelderland1.JPG
gelderland_4800_rime-72-Heinekenszand-Binnenuit.jpg
 • Subliem zitcomfort

  De meubels van Gelderland zijn niet alleen een lust voor het oog: ze hebben ook nog eens een onovertroffen zitcomfort. Ga zitten en ervaar het!

 • Verrassende ontwerpen

  Het meubelmerk komt steeds met verrassende ontwerpen. Hieraan werken onder andere Jan des Bouvrie, Scholten & Baijings, Lex Pott en Bart Vos mee.

 • Maatwerk afwerking

  Gelderland verkiest ambachtelijke fabricage boven massaproductie. Alle meubels worden met de hand vervaardigd door vakmensen met liefde voor het vak.

 • Duurzame materialen

  Gelderland gebruikt alleen duurzame kwaliteitsmaterialen, zoals massief hout, staal, stof en leer. Veelal ontvang je 20 jaar garantie op je nieuwe meubel.

DeJongeHoekvanDijke-Opstelling1_08web.jpg

Ontdek de kwaliteit van wonen

BinnenUit Meubelen

Maak van uw huis een thuis en ontdek de kwaliteit van wooncomfort! De medewerkers van De Jonge Hoek van Dijke Meubels helpen u hier graag bij – wij adviseren u graag over de mogelijkheden en stellen een persoonlijk en evenwichtig interieur samen.