FixForm: prachtig buitenmerk van unieke materialen

FixForm is een Nederlands designmerk dat zich volledig heeft toegelegd op het maken van buitenmeubelen van polyester en glasvezelversterkte composieten. De tuinmeubels van dit prachtmerk worden volledig in Nederland ontworpen en geproduceerd. Ontmoet het Dutch design bij BinnenUit in Heinkenszand.

Waarom adviseren wij FixForm?
FixForm werkt nauw samen met een team van ontwerpers. Samen bedenken zij creatieve oplossingen en vertalen deze vervolgens door naar exclusieve en tijdloze ontwerpen. Bovendien geldt: design ontmoet kwaliteit. De meubelen zijn vervaardigd van materialen als polyester en glasvezelversterkte composieten. Door dit materiaalgebruik zijn de artikelen zeer sterk en zeer onderhoudsvriendelijk.

Daarom kiest u voor FixForm bij BinnenUit
Het paradepaardje van FixForm is de uiterst comfortabele loungeopstelling BoB. Eigenwijs en eigentijds. Stoer en stijlvol. Deze en andere items van FixForm ziet u bij BinnenUit, een woonwinkel in de Zeeuwse plaats Heinkenszand. Breng een bezoek aan onze showroom en maak kennis met het prachtige topdesign van eigen bodem.

 

Fixform afbeelding rechts.jpg
Fixform afbeelding links.jpg
  • Dutch design

    FixForm is een authentiek Nederlands merk dat zich al jarenlang bezighoudt met de ontwikkeling van tuinmeubilair.

  • Zeer onderhoudsvriendelijk

    De tuinmeubelen van FixForm zijn dankzij het materiaalgebruik zeer vriendelijk in het onderhoud.

  • Gerenommeerde ontwerpers

    In samenwerking met gerenommeerde designers worden er uiteenlopende en verrassende ontwerpen ontwikkeld.