Fissaggio

Wat Fissaggio zo speciaal maakt is dat zij hun producten met biologische materialen maken, ze geven de dekbedovertrekken en plaids een speciale luxe afwerking en is van goeie kwaliteit met de mooiste stoffen. Het produceren van hun producten gebeurt milieuvriendelijk en duurzaam. De collecties van Fissaggio zijn ontworpen met het idee en gevoel van luxe hotellinnen.

De Home Linen Collecties van Fissaggio zijn ontworpen met het idee van traditioneel luxe hotellinnen. Fissaggio onderscheid zich doormiddel van originele hoogwaardige materialen en afwerkingen. Fissaggio maakt eigentijdse, unieke ontwerpen, deze ontwerpen maken u huis- en woonkamer compleet. Fissaggio kiest bewust de stoffen die langdurige kwaliteit en comfort kunnen bieden. 

 

De dekbedovertrekken van Fissaggio heeft een look en gevoel van het luxe hotellinnen, deze zijn gemaakt van de beste materialen. U heeft de mogelijkheid om dagelijks te genieten van comfort en luxe met de dekbedovertrekken van Fissaggio... 

De plaids die Fissaggio aanbiedt zijn gemaakt van 100% katoen of linnen en verkrijgbaar in verschillende kleuren. De plaids zijn perfect te combineren met hun mooie, luxe sierkussens en dekbedovertrekken.