Farrow and ball

Farrow and Ball heeft een veelzijdig assortiment ECO verven, geschikt voor zowel eigentijdse en klassieke interieurs. De nieuwe ECO finishes zijn uitermate populair geworden mede door dat ze vrijwel geurloos zijn. Tijdbesparend werken en eenvoudig in gebruik zijn. En natuurlijk ook niet onbelangrijk heel weinig belastend zijn voor het milieu. De Farrow and Ball collectie kenmerkt zich door zijjn matte uitstraling en gebruik van de beste natuurlijke kleurpigmenten. Het totale assortiment van verf bestaat uit 11 soorten muurverf en lak alle leverbaar in 132 kleuren, 2 soorten vernis en 6 primers voor div. ondergronden. Tevens zijn alle kleuren leverbaar in proefpotjes. Vanaf 1 februari zijn er 9 nieuwe kleuren toegevoegd!

Farrow & Ball verven sieren de muren van enkele van de mooiste huizen in de hele wereld. De kleuren en afwerkingen zijn historisch geworteld, minutieus onderzocht, en weerspiegelen onze unieke erfgoed. Dezelfde onderscheidende aanpak geldt voor het behang: Farrow and Ball is uniek in het gebruik van hun eigen verf en traditionele methoden voor het afdrukken om wallpapers van uitzonderlijke textuur en schoonheid te creëren.

De diepte en de schoonheid van de verf kleuren zijn ongeëvenaard door andere verven. We maken gebruik van meer hoogwaardige pigmenten en harsen en geen lage kwaliteit 'fillers', waardoor onze kleuren zichtbaar grotere diepte en zuiverheid vaak aangeduid als de 'Farrow & Ball look'. In tegenstelling tot vele andere fabrikanten gebruiken we natuurlijk voorkomende pigmenten, zoals Umbers in hun zuiverste vorm, en we blijven natuurlijke ingrediënten zoals kalk, Lime Putty, lijnolie en China Clay gebruiken.

Filmpje over het productieproces van 1 van onze stoffen, Jasmine. Meer filmpjes kunt u hier bekijken.