Extremis: "Tools For Togetherness"

België is de bakermat van leveranciers in exclusief buitenmeubilair. Zo is ook het high-end meubelmerk Extremis afkomstig uit ons buurland. In de collectie van Extremis vindt u tuintafels, picknicktafels, eetstoelen, tuinstoelen, parasols en diverse andere artikelen. De ‘extreme’ en uitgesproken ontwerpen zijn prachtig vormgegeven en voorzien van robuuste eigenschappen. Zo zijn de artikelen bestand tegen het Zeeuwse weer.

Extremis werd in 1994 opgericht door Dirk Wynants. De collectie van Extremis omvat uitsluitend designmeubels die noodzakelijk én nuttig zijn. Het zijn 'Tools for Togetherness' die het belang van menselijke interacties, slimme oplossingen en duurzaamheid benadrukken en het leven mooier maken.

De ene stand is nog mooier dan de ander, voor ons was Extremis het hoogtepunt van de dag. De stand was kleurrijk met een Spaans sfeertje. We hebben daar een audio tour mogen beleven om zo op een bijzondere manier kennis te maken met de nieuwigheden en kleuren van 2020. Bekijk hier de beleving die wij op de beurs hebben ervaren!

Waarom adviseren wij Extremis?
De missie van Extremis is het ontwerpen van producten die functionele oplossingen bieden voor dagelijks gebruik. Meubelen met een uitgesproken maar tijdloos design, boordevol innovatie en functionaliteit. Gemaakt van eerlijke materialen. Niet voor niets heeft het Belgische merk al tal van ontwerpprijzen in de wacht gesleept.

Daarom kiest u voor Extremis bij BinnenUit
De eigenzinnige buitenmeubelen van Extremis nodigen uit om samen te zijn met familie en vrienden. Ontdek de kwaliteit van sociaal leven. Ervaar dit gevoel van samenzijn en breng een bezoek aan de showroom van BinnenUit. Hier ziet u een unieke collectie van Extremis en ontvangt u een persoonlijk advies.
 

Extremis afbeelding rechts.jpg
Extremis afbeelding links.jpg
  • Bruikbaar én prachtig

    Extremis maakt artikelen die niet alleen bruikbaar en handig zijn: ze hebben ook een zeer unieke vorm.

  • Schoon & onderhouden

    De artikelen van Extremis zijn goed schoon te maken en te onderhouden. Indien gewenst neemt Extremis dit voor haar rekening.

  • App Extremis

    Met de handige mobiele applicatie Extremis doet u inspiratie op en kunt u alvast ‘proefzitten’.

  • Kast vol prijzen

    Het Belgische merk Extremis heeft al meer dan 50 design-awards in de wacht gesleept.