Duravit voor meer individualiteit in de badkamer

Verheugt u zich op veel nieuwe frisse impulsen en ontdekt u de fascinerende veelzijdigheid van Duravit badkamers. Een badkamer is een plek om je te verfrissen, om te relaxen, om je gewoon prettig te voelen. Een whirpool voor thuis, waar je kunt genieten van weldadige water- en wellness toepassingen. Een esthetische en functionele droombadkamer die het leven een beetje kan veraangenamen. Duravit brengt de badkamer tot leven.

Waarom adviseren wij Duravit?
Duravit maakt hoogwaardige producten voor de badkamer, voorzien van technologieën die zowel intelligent als comfortabel zijn en ontworpen door de beste vormgevers waaronder Sieger Design, Phillippe Strack en Matte Thun. Duravit zorgt met degelijke materialen en designs voor duurzame wellness in de badkamer.


Daarom kiest u voor Duravit bij BinnenUit
Duravit biedt verschillende producten met nieuwe ideeën aantrekkelijk design en innovatieve techniek. Maar ook met vormen afwerkingen, materialen en kleuren. Uit die combinatie ontstaan oneindig veel mogelijkheden. Bij BinnenUit Keuken & Bad in Heinkenszand denken we graag met u mee om uw badkamer aan uw persoonlijke levenssituatie en aan uw eigen behoeftes aan te passen.

 

 

duravit-sauna-heinkenszand.jpg
duravit-badkamer-heinkenszand.jpg
  • Design

    Waaraan herken je een goed design? Ten eerste aan de vele internationale designprijzen die zijn toegekend. Ten tweede aan de ontwerpers zelf, stuk voor stuk specialisten op hun gebied.Ten derde badkamergebruikers met persoonlijke eisen en behoeften.U dus!

  • Duurzaamheid

    In de naam Duravit zit niet zomaar het woord “durability”-duurzaamheid. Duravit handelt daar al jaren naar. In de keuze van materialen afwerking en liefde voor details. Alles met één doel: wij willen dat u bijzonder lang plezier beleeft aan onze producten

  • Hoogwaardige materialen

    De wastafels, wc’s, baden en meubels van Duravit zijn van buitengewone hoge kwaliteit en gemaakt van hoogwaardige materialen.