DESSO: toptapijten met een duurzaam karakter

Ontdek de kwaliteit van maatwerk

Kleren maken de man. Hometextiel maakt uw woning. Want met de juiste gordijnen, een goede vloer en mooie wanden wordt uw huis een thuis. Bij BinnenUit Woningtextiel onderzoeken wij uw woonwensen en maken vervolgens producten op maat. Werkelijk op maat.

DESSO, producent van hoogwaardige tapijttegels en kamerbreed tapijt, is een wereldspeler van formaat. Het merk levert niet alleen de allermooiste artikelen: het maakt zich ook sterk voor duurzame producten en het creëren van een gezond binnenklimaat. Niet voor niets heeft BinnenUit Woningtextiel een ruime collectie met DESSO-artikelen.

Waarom adviseren wij DESSO?
DESSO wil marktleider zijn op het gebied van milieuvriendelijke vloerproducten die een meerwaarde bieden qua design en functionaliteit en zo een bijdrage leveren aan de gezondheid en het welzijn van mensen. Hoe het merk dit doet? Het ontwikkelt tapijten die de schadelijke stofdeeltjes in de lucht terugdringen. Bovendien worden de artikelen van DESSO duurzaam ontwikkeld, bijvoorbeeld aan de hand van het Cradle to Cradle®-principe.

Daarom kiest u voor DESSO bij BinnenUit
DESSO levert niet alleen duurzame tapijten met zeer goede eigenschappen: de artikelen zijn ook nog eens voorzien van een subliem ontwerp. De items hebben prachtige dessins en kleuren, zodat u altijd een print vindt die naadloos aansluit bij uw interieur. Laat u voorlichten door de adviseurs van BinnenUit Woningtextiel: zij inspireren u graag over de mogelijkheden.

desso_binnenuit_afbeeldingrechts.jpg
Desso_binnenuit_afbeeldinglinks.jpg
  • Wereldspeler

    De producent van hoogwaardige tapijttegels en kamerbreed tapijt is een wereldspeler van formaat.

  • Gezond binnenklimaat

    DESSO maakt zich sterk voor duurzame producten en het creëren van een gezond binnenklimaat met minder stofdeeltjes.

  • Uiteenlopende toepassingen

    DESSO levert niet alleen tapijten voor woningen, maar ook voor bedrijven, hotels, schepen, vliegtuigen en meer.