Oer-Hollands design met de meubels van Design On Stock

Design On Stock is een oer-Hollands meubelmerk. De ontwerpen van Design on Stock worden in eigen beheer in Nederland geproduceerd, zodat alle meubels de kwaliteitsstempel 'Made in Holland' ontvangen. Alle meubelen zijn ontworpen door gerenommeerde ontwerpers en zijn daardoor uniek en professioneel. De meubelen van Design on Stock hebben een zeer snelle levertijd van ongeveer vier weken.

Waarom adviseren wij Design On Stock?
Design on Stock werkt samen met bekende ontwerpers die al enige tijd naam hebben gemaakt. Zo ontdekt u bij Design On Stock ontwerpen van onder andere Roderick Vos, Gerard van den Berg, Marike Andeweg, Gijs Papavoine en Edward van Vliet. Dit levert een creatief assortiment op waarmee u uw interieur een moderne en warme uitstraling geeft. 

Daarom kiest u voor Design On Stock bij BinnenUit
BinnenUit beschikt niet alleen over een prachtige collectie van Design On Stock: ook hebben onze adviseurs volop kennis over het combineren van producten en het inrichten van uw living. Onze adviseurs helpen u graag met de juiste maat, de perfecte stof, een bijpassend vloerkleed en een mooie leeslamp.
 

Design on stock_binnenuit_afbeeldingrehts.jpg
Design on stock_binnenuit_afbeeldinglinks.jpg
 • Samenwerking met ontwerpers

  Design on Stock werkt met ontwerpers als Roderick Vos, Gerard van den Berg, Marike Andeweg, Gijs Papavoine en Edward van Vliet.

 • Belang van bekleding

  Design on Stock heeft stoffen en leersoorten geselecteerd voor alle uiteenlopende woonsituaties en toepassingen.

 • Geselecteerde dealers

  Design on Stock hecht veel waarde aan advies en service en werkt met geselecteerde verkooppunten als BinnenUit.

 • Aantrekkelijke prijzen

  Géén lange levertijden en géén ingewikkelde servicevoorwaarden, maar prachtige designmeubels tegen een scherpe prijs.