Dedon

Sinds de oprichting in 1990 is Dedon de eerste om synthetische vezels te weven tot luxe buitenontwerpen. De eerste die een absolute premium op kwaliteit plaatst, de eerste die een echt wereldwijd merk werd en de norm legde voor geweven tuinmeubilair.

Dedon maakt hoogwaardig geweven meubilair met behulp van een verfijnde synthetische vezel. Deze is weerbestendig en esthetisch verfijnd. Deze techniek zorgde jaren geleden voor een revolutie in de buitenmarkt. Dedon noemt zichzelf de uitvinder van buitenwoonkamers, ingericht met dezelfde aandacht voor uiterlijk en luxueus comfort als die in het huis. Door nauwe samenwerking met enkele van 's werelds toonaangevende ontwerpers, van bekende namen tot opkomende talenten heeft Dedon sinds het begin de lat hoger gelegd voor ontwerp en innovatie in tuinmeubilair.

Dedon-Mbrace-plaatje1.jpg
 • Kwaliteit

  De kwaliteit van hun ontwerpen, materialen, vakmanschap, service, zelfs de kwaliteit van hun leven. Wat ze ook doen, het moet de beste zijn, te beginnen met hun vezels.

 • Het origineel

  Het is echter praktisch voor altijd. Simpel gezegd, er was geen industrie voor geweven buitenmeubels voordat DEDON kwam.

 • De geschiedenis

  Het begon in 1990 met de creatie van een innovatieve vezel. Wat volgde was een revolutie in de buitenmeubelwereld.

 • Het doel

  Sinds het begin is DEDON een platform om mensen samen te brengen om natuurlijk te genieten van de kostbare momenten van het leven buitenshuis.