De toekomst

Meubelfabriek de Toekomst is een rasecht familiebedrijf met een rijke geschiedenis. Al vanaf het begin van de vorige eeuw was men werkzaam in de houtindustrie waarna in 1955 officieel Meubelfabriek de Toekomst werd opgericht. Vanaf dat moment heeft men zich toegelegd op het produceren en verkopen van meubelen, voornamelijk zitmeubelen. Een zeer sterk punt vanaf het begin was de eigen ontwikkeling. Tot op de dag van vandaag worden alle ontwikkelingen binnen het eigen bedrijf gedaan. Zodoende blijven ze toonaangevend en is men zeker van een product dat aan eisen van de huidige consument voldoet. BinnenUit biedt een uitgebreide collectie van De Toekomst. Maak hier kennis met De Toekomst en laat u adviseren door onze woonadviseurs.

Bij De Toekomst staan comfort, functionaliteit en innovatie hoog aangeschreven binnen de organisatie. Het gebied van productontwikkeling en productontwerp speelt een centrale rol, mede daarom is meubelfabriek De Toekomst voortdurend op zoek naar innovatieve en ergonomische oplossingen.

Door de diversiteit aan producten èn de vele optie-mogelijkheden, kun je nagenoeg je "eigen" persoonlijke relax-fauteuil samenstellen. De nadruk in de productie bij De Toekomst ligt op geavanceerde technologie in combinatie met ambachtelijk handwerk en dat garandeert een hoog niveau van vakmanschap, en productiviteit.

De Toekomst werkt samen met een aantal ontwerpers die nauw samenwerken met de afdeling productontwikkeling. Een fauteuil ontwerpen is nog geen garantie dat deze ook comfortabel zit. Daarom is een goede samenwerking van groot belang om een product te creëren dat past binnen de filosofie: comfortabel, ergonomisch en met een eigentijdse uitstraling.

We hebben een mooie selectie relaxfauteuils samengesteld, zowel elektrisch als handmatig verstelbaar. In stof en leer of zelfs een combinatie van die twee. Wil je een strakke, moderne fauteuil met metalen armleuningen en ondertel, of juist een mooie klassieke comfortabele gestofeerde arm en voet, het kan allemaal. Kom voor adies op maat naar onze relaxstudio!