Gordijnen van De Ploeg: stoer en eigentijds

Ontdek de kwaliteit van maatwerk

De Ploeg staat voor ambachtelijke, kwalitatief hoogwaardige gordijn- en meubelstoffen. De collecties geweven en bedrukte stoffen zijn volledig op elkaar afgestemd.

De Ploeg is een merk dat met de tijd meegaat en dat ziet u terug in de stoffen. Het merk De Ploeg speelt in op de laatste trends en ontwikkelingen, zodat u ieder jaar weer kunt genieten van een eigentijdse, moderne collectie gordijnstoffen – gemaakt van de allerbeste materialen. Sterke stoffen waar u gegarandeerd jarenlang plezier van zult hebben.

Waarom adviseren wij De Ploeg?
Degelijk, stoer, betrouwbaar en mooie designs: dit zijn enkele woorden die de producten van De Ploeg kernachtig omschrijven. Vergeet in dit rijtje vooral duurzaamheid niet. Duurzaamheid is tegenwoordig een belangrijk aspect, daarom is een gedeelte van de gordijnencollectie van De Ploeg gemaakt van 100% recyclebaar materiaal. Zo draagt u zélfs met uw gordijnen bij aan het milieu.

Daarom kiest u voor De Ploeg bij BinnenUit
Bent u nieuwsgierig geworden naar deze prachtige stoffen? De gehele collectie gordijnstoffen van De Ploeg vindt u in Zeelands grootste woonwinkel: BinnenUit in Heinkenszand. Onder het genot van een bakje koffie kunt u op uw gemak de gehele collectie goed bekijken. 

Ploeg_gordijnen_binnenuit_afbeeldingrechts.png
Ploeg_gordijnen_binnenuit_afbeeldinglinks.png

Kleren maken de man. Hometextiel maakt uw woning. Want met de juiste gordijnen, een goede vloer en mooie wanden wordt uw huis een thuis. Bij BinnenUit Woningtextiel onderzoeken wij uw woonwensen en maken vervolgens producten op maat. Werkelijk op maat.

 • Laatste trends

  Het merk speelt in op de laatste trends en ontwikkelingen, zodat u ieder jaar weer kunt genieten van eigentijdse en moderne gordijnstoffen.

 • 100% Recyclebaar

  Een gedeelte van de gordijnencollectie van De Ploeg is gemaakt van 100% recyclebaar materiaal.

 • Confectie van uw gordijn

  Dankzij diverse confectiemogelijkheden zijn de gordijnstoffen op verschillende manieren toe te passen. Kies de afwerking die u mooi vindt.

 • Handige zichtstalen

  Alle gordijnstoffen uit de collectie van De Ploeg zijn als zichtstaal (A4) te bestellen en te bekijken.