De Munk carpets

Sinds 1981 importeert De Munk Carpets handgeknoopte, handgeweven en handgetufte tapijten uit landen als Nepal, Marokko, Pakistan, India en Portugal. De frequente bezoeken aan deze landen, de uitgebreide collectie en de radar voor trends staan garant voor de hoge kwaliteit. 

De Munk carpets selecteert hun leveranciers met zorg en besteedt daarbij veel aandacht aan goede en eerlijke werkomstandigheden. Aangezien wij een kleine organisatie zijn bezoeken wij persoonlijk vele keren per jaar onze leveranciers. Door deze vele bezoeken hebben wij een intensieve en goede samenwerking met onze leveranciers en betalen wij een reële prijs voor onze producten. Door deze manier van werken kunnen wij kinderarbeid en mensonwaardige werkomstandigheden zo goed als uitsluiten.

De collecties

De vloerkleden van de Munk carpets zijn onderverdeeld in verschillende collecties. Op de website van de Munk carpets zijn alle collecties van de verschillende vloerkleden te vinden. Voor in onze showroom hebben we de volgende selectie gemaakt; Modern, Casual en Endless. In de winkel hebben we hiervan alle stalen in extra groot formaat van 50 x 50 cm. om u een goee advies te kunnen geve. Tevens kunnen we bij u aan huis komen of kunt u altijd een staal meenemen om in uw eigen woonkamer te kunnen bekijken.