Ontmoet het Zwitsers textieldesign van Création Baumann

Ontdek de kwaliteit van maatwerk

Kleren maken de man. Hometextiel maakt uw woning. Want met de juiste gordijnen, een goede vloer en mooie wanden wordt uw huis een thuis. Bij BinnenUit Woningtextiel onderzoeken wij uw woonwensen en maken vervolgens producten op maat. Werkelijk op maat.

Ervaar Zwitsers design en kies voor de gordijnstoffen van Création Baumann. Het merk levert allerlei producten op het gebied van textiel, akoestiek, lichtfiltering, zonwering en verduistering. Zoekt u een gordijn met één of meerdere van deze eigenschappen, dan zit u juist bij Création Baumann.

Waarom adviseren wij Création Baumann?
De gordijnen van Création Baumann beschikken niet alleen over tal van functionele producteigenschappen: de artikelen hebben bovendien een prachtige look & feel. De artikelen zijn beschikbaar in zeer uiteenlopende dessins, kleuren en applicaties. Van sierlijke lijnen tot strakke en symmetrische vormen: u vindt altijd een dessin dat bij u past. Daarnaast hebben de gordijnen een kwalitatief goede feel.

Daarom kiest u voor Création Baumann bij BinnenUit
Wilt u de gordijnen van Création Baumann in levende lijve ervaren? Breng vrijblijvend een bezoek aan BinnenUit Woningtextiel in Heinkenszand. In onze omvangrijke woonwinkel laten onze adviseurs u graag kennismaken met de pracht en praal van Création Baumann. Stel vragen en geef uw ogen te kost: Création Baumann zal u niet teleurstellen!

  • Producteigenschappen

    De gordijnen beschikken over tal van eigenschappen, zoals akoestiek, lichtfiltering, zonwering en verduistering.

  • Prijzenkast met awards

    Het merk heeft een prijzenkast boordevol internationale awards. Het merk wordt geroemd om de designs en het duurzame karakter.

  • Omvangrijke collectie

    Création Baumann beschikt over een omvangrijke collectie stoffen in meer dan 600 dessins en 6.000 kleuren.