Carré kledingkasten

Deze linnenkasten worden in het zonnige Spanje vervaardigd bij de firma Carré. Daarna door Nederlandse monteurs opgebouwd bij u thuis. Geheel verzorgd door De Vlijt Bedden & Slapen uit Zeeland. Meer informatie op: 0113-232231 of www.binnenuit.nl.

Voor Carré kledingkasten moet u in Zeeland bij De Vlijt Bedden & Slapen zijn!

Carré staat in Zeeland voor kledingkasten in iedere vorm; draaideurkasten, schuifdeurkasten en uiteraard vouwdeurkasten. Het leveren van maatwerk kledingkasten is geen probleem, en worden door De Vlijt Bedden & Slapen compleet ingemeten zodat er later geen problemen ontstaan bij het monteren. De inloopkast is van de laatste jaren, en is niet meer weg te denken in een modern interieur. Met de moderne inloopkasten is het geen probleem om van iedere kamer of ruimte een ideale linnenkamer of kamergrote kledingkast te maken.

Meer weten over de kledingkasten van Carré? Vraag bij De Vlijt Bedden & Slapen om meer informatie of kijk op www.carre.net.

Door: Piero de Kok, slaapadviseur.

BinnenUit biedt een uitgebreide collectie van Carré - kledingkasten. Maak hier kennis met Carré - kledingkasten en laat u adviseren door onze woonadviseurs.