Carpet sign

Carpet Sign is al meer dan 30 jaar specialist in het creëren en produceren van hoogwaardige, getufte karpetten in diverse poolhoogtes, van laagpolig [10 mm] tot hoogpolig [60 mm].

De productie vindt plaats in Nederland [Asten] door een vakkundig en gemotiveerd team. De fabriek ademt kennis uit en is een unieke mix van hightech machines en vakmanschap. Door de state of the art CADCAM gestuurde robots zijn de mogelijkheden in  vorm oneindig: vierkant, rechthoek, cirkel, ellips en zelfs organische vormen behoren tot de mogelijkheden. Uw interieur is leidend!  

Carpet Sign is in 1979 opgericht door Carel Dieudonné. Na zijn studie textieltechnologie aan de 'Maere' in Enschede is hij als verfmeester werkzaam geweest bij de Tweka, bij weverij de Ploeg, de non-woven firma Freudenberg in Weinheim, Duitsland. Een gedwongen verhuizing naar Duitsland gaf de doorslag om voor zichzelf te beginnen: het ontstaan van Carpet Sign. Na vele jaren en vele huisvestingen verder kwam Feico Dieudonné in 1997 de troepen versterken om de ingezette groei verder uit te bouwen. Naast hard te hebben gewerkt aan een trouw dealernetwerk staat Feico aan de basis van de ontwikkelstudio. Met hart en ziel wordt er gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe produkten en worden de grenzen van de maakbaarheid opgezocht.

Zijn vrouw Lilianne is in 1999 het bedrijf ingestapt na samen in oktober 1998 tijdens de 10-daagse Interieur biennale in Kortrijk het internationale [succes]karakter te hebben geproefd. Lilianne heeft de Export gestalte gegeven waarna dit na enkele jaren door de organisatie verder is uitgebouwd. Momenteel is zij verantwoordelijk voor marketing en communicatie: van concept tot produkt.

Wie weet komt er ook een derde generatie Dieudonné's die Carpet Sign verder voert. Maar met hun kinderen in de leeftijd van 16, 14 en 12 jaar ligt die voorspelling nog iets te ver vooruit!

carpetsign-cameleon-binnenuit-zeeland.png