Carpet sign

Carpet Sign is al meer dan 30 jaar specialist in het creëren en produceren van hoogwaardige, getufte karpetten in diverse poolhoogtes, van laagpolig [10 mm] tot hoogpolig [60 mm].

De productie vindt plaats in Nederland [Asten] door een vakkundig en gemotiveerd team. De fabriek ademt kennis uit en is een unieke mix van hightech machines en vakmanschap. Door de state of the art CADCAM gestuurde robots zijn de mogelijkheden in  vorm oneindig: vierkant, rechthoek, cirkel, ellips en zelfs organische vormen behoren tot de mogelijkheden. Uw interieur is leidend!  

CS Rugs, het voormalige Carpet Sign is in 1979 opgericht door Carel Dieudonné. Na zijn studie textieltechnologie aan de 'Maere' in Enschede is hij als verfmeester werkzaam geweest bij de Tweka, bij weverij de Ploeg, de non-woven firma Freudenberg in Weinheim, Duitsland. Een gedwongen verhuizing naar Duitsland gaf de doorslag om voor zichzelf te beginnen: het ontstaan van Carpet Sign.

Wat maakt Cs Rugs zo uniek in Zeeland?
Sta je voor de presentatie wand van Cs Rugs, dan voel je je weer als een kind in een snoepwinkel. Van al de kleuren en prachtige dessins kun je maar moeilijk afblijven. Wat een wellust voor het oog, een genot aan je voeten en een verrijking in iedere woonkamer. Met het a la carte principe kiest u uw unieke carpet, helemaal afgepast op uw interieur en wensen. Komt u eens langs en raak geinspireerd door alle mogelijkheden. Het kan niet anders of u slaagt voor een geweldig, uniek karpet!

  

Een duidelijke signatuur van CSrugs is het gebruik van fijne [kam-]garens; hierdoor kan een grote hoeveelheid kleuren toegepast worden waardoor een zeer genuanceerd en glansrijk beeld ontstaat. De collectie bestaat uit zeer uiteenlopende kwaliteiten, neemt u online vast een kijkje, ontdek onder andere de bestsellers Cameleon, Tweed en de Connect  maar schroom niet om de prachtige voorbeelden in de winkel te komen bekijken. We komen ook gerust met stalen bij u thuis voor een een persoonlijk advies. 

Zien we u binnenkort?

carpetsign-cameleon-binnenuit-zeeland.png