De revolutionaire kookveldafzuiging van BORA

Ontmoet een nieuw revolutionair product, ontmoet het unieke afzuigmechanisme van BORA: kookveldafzuiging. Het internationale keukenmerk heeft een bijzonder product op de markt gebracht, waarmee het wereldwijd faam maakt. Bij BinnenUit Keuken & Bad zijn wij groot voorstander. U ook?

Bora_binnenuit_afbeeldingrechts.jpg

Waarom adviseren wij BORA?
De kookveldafzuiging van BORA zuigt de kookdampen rechtstreeks af waar ze ontstaan. Door te blijven ontwikkelen en ontdekken is een innovatief systeem ontstaan dat de kookwasem effectiever afzuigt dan tot nu toe mogelijk was. Het einde van de afzuigkap is het begin van meer vrijheid, schoonheid, functionaliteit én efficiëntie - zonder enig compromis. BORA beschikt bovendien over zeer kwalitatieve HiLight- en inductiekookvelden.

Daarom kiest u voor BORA bij BinnenUit
BinnenUit Keuken & Bad beschikt over een mooie collectie met exclusieve en unieke artikelen. Een van die artikelen is de kookveldafzuiging van BORA! Bezoek onze showroom in Heinkenszand en maak kennis met de oneindige mogelijkheden. Onze adviseurs geven u graag een demonstratie.
 

Bora_binnenuit_afbeeldinglinks.jpg
 • Diverse typen

  De kookveldafzuiging van BORA is beschikbaar in diverse typen, zoals BORA Basic, BORA Classic en BORA Professional.

 • Frisse lucht

  De tijdens het koken vrijkomende vetdeeltjes worden niet meer in de ruimte verspreid maar opgevangen in het roestvrijstalen vetfilter.

 • Vrij zicht

  Het voordeel van het vrije, onbelemmerde zicht: geen storende afzuigkap op hoofdhoogte.

 • Allerbeste materialen

  Alle metalen onderdelen zijn vervaardigd uit zuiver roestvrijstaal. De HiLight- en inductiekookvelden zijn vervaardigd uit glaskeramiek.