BN Wallcovering

Nieuw in ons aasortiment: prachtig begang van BN walls, met name de collectie Dimensions by Edward van der Vliet is uitgebreid te zien in onze nieuwe Leolux studio. 

De Nederlandse ontwerper Edward van Vliet en BN Walls, hebben samen de nieuwe collectie Dimensions gecreëerd. Dimensions is geïnspireerd op geometrie en de natuur. Zijde- en grasscheuten zijn bedekt met subtiele silhouetten van bladeren. De bahang collectie Dimensions sluit naadloos aan bij de verfijning van de Leolux meubelen en de warme kleuren van mosgroen naar schemerroze zijn terug te vinden in de uitgebreide stoffencollectie van Leolux. Zo versterkt de wand uw zitmeubelen. 

        dimensions-edward-van-vliet-behang-sfeer2.jpg

Geweven draadpatronen worden gecombineerd met hexagonale patronen. Warm beige en koele grijstinten worden gecombineerd met aardetonen en strak zwart. Dit Dimensions collectie is een veelzijdige, theatrale collectie die geschikt is voor zeer uiteenlopende interieurs. 

Historie

BN International bestaat sinds 1926. Ondanks dat BN International vooruit kijkt naar de toekomst, speelt de geschiedenis ook een belangrijke rol in het bedrijf. Als onderdeel hiervan staat de 'B' voor 'Balatum', de eerste naam van het bedrijf. In de vorige eeuw specialiseerde BN International zich in de productie van vinylvloeren tot de jaren 1990. Van daaruit is de overstap gemaakt naar het produceren van wandbekleding. BN International produceert ook covermaterialen voor onder andere boekomslagen, luxe verpakkingen, menu's en fotoalbums.