Big Green Egg: het meest veelzijdige buitenkooktoestel

Maak kennis met de Big Green Egg: het meest veelzijdige buitenkooktoestel op de markt. Met de Big Green Egg kunt u het hele jaar door genieten van uw barbecue en zet u de meest heerlijke gerechten op tafel. Kortom: met Big Green Egg geniet u nóg meer van het buitenleven.

Leuk extraatje op onze site!

Bij alle modellen van Big Green Egg Small, Mini, Minimax, Medium, Large, XLarge en XXLarge staat er nu een heerlijk recept onder aan de pagina! Bij ieder model een ander recept, dus 6 heerlijke recepten stap voor stap uitgelegt! 

 

Waarom adviseren wij Big Green Egg?
De kooktoestellen van Big Green Egg zijn gebaseerd op de oude Aziatische kleioven. De kooktoestellen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en door de perfecte luchtcirculatie is uw voedsel altijd op de gewenste temperatuur gegaard. Er zijn zeven verschillende formaten beschikbaar, zodat u altijd een geschikte Big Green Egg aanschaft. Dit zijn de modellen Small, Mini, Minimax, Medium, Large, XLarge, XXLarge. 

Daarom kiest u voor Big Green Egg bij BinnenUit
BinnenUit is de Zeeuwse specialist op het gebied van buitenleven. Behalve dat u comfortabel in uw tuin wilt zitten, wilt u ook buiten kunnen genieten van de lekkerste maaltijden. Daarom hebben wij in onze showroom in Heinkenszand een breed assortiment met Big Green Egg-producten. Laat u verrassen!!

Wil je het maximale uit je EGG halen? Dan is de Large ook jouw perfecte match, want het is het model waarvoor de meeste accessoires beschikbaar zijn. En daarmee zijn de mogelijkheden van deze alleskunner eigenlijk, de naam zegt het al, Large. Je gaat vanzelf een reden bedenken voor een spontane Big Green Egg-party!

Zeker het kijken waard....How the Big Green Egg is Made!!!

Webversion-_J5B9431_ENJOY_209_T-BONE-PARTY.jpg
 • Open Flavour

  De Big Green Egg is uniek in zijn soort. Dankzij het ontwerp en de gebruikte materialen verkrijgt uw voedsel een ‘Open Flavour’.

 • Onovertroffen keramiek

  De Big Green Egg’s zijn vervaardigd van een unieke, door ruimtevaartorganisatie NASA ontwikkelde, keramieksoort.

 • Slim design

  Dankzij het opvallende design vindt er in de Big Green Egg een perfecte luchtcirculatie plaats.

 • Big Green Egg Flavour Fair

  Fan van Big Green Egg? Ieder jaar vindt er in Nederland een Big Green Egg Flavour Fair plaats. Inspiratie alom.