OFYR Tabl’O

Tabl'O

OFYR

Zo’n gevoel van verbondenheid heb je vaak alleen bij het eten, tijdens de borrel of rondom het vuur. De OFYR Tabl’O is speciaal ontworpen om dit soort momenten van verbinding te stimuleren.

Productinformatie

Is uw tuin of balkon te klein voor de OFYR classic kooktoestellen? Dan is de OFYR Tabl’O de ideale oplossing. Heerlijk genieten met zijn allen aan tafel met de stijlvolle OFYR Tabl’O is een heerlijke maaltijd bereiden nu heel eenvoudig en gezellig! Geniet van prachtige, zorgeloze avonden en ga buiten aan de slag met kokosbriketten en snuif de verrukkelijke geuren op van groente-, vlees- of visgerechten.

 

Met deze compacte, efficiënte en elegante tafelgrill kunt u net als bij de andere OFYR kooktoestellen heerlijke en gezonde maaltijden bereiden. Hij is geschikt voor 2-6 personen. Hij wordt geleverd met een Quickstarter en een handige Tool om de kookplaat om te draaien en de ventilatieroosters te openen en sluiten. Neem meer tijd om simpelweg samen te zijn en te genieten van de goede dingen in het leven.

OFYR Tabl’O is gemaakt van zwart staal en steunt op een hittebestendig bord.

Over OFYR

OFYR is dé nieuwe manier van outdoor koken & grillen. Het unieke design maakt het tot een ongelooflijk veelzijdig kooktoestel. De kegelvormige vuurschaal heeft een brede, platte rand die tevens fungeert als zeer efficiënt kookoppervlak.

Vanuit het midden straalt de warmte in een volmaakt vloeiend verloop uit, waardoor één kookplaat meerdere kooktemperaturen heeft. Of u nu eieren bakt, groenten langzaam kookt of een malse biefstuk grilt, de OFYR ontsluit een nieuwe wereld vol mogelijkheden voor gezond buiten koken.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens