OFYR Island Corten

Island Corten

OFYR

Zo’n gevoel van verbondenheid heb je vaak alleen bij het eten, tijdens de borrel of rondom het vuur. De OFYR Island Corten is speciaal ontworpen om dit soort momenten van verbinding te stimuleren en u van alle gemakken te voorzien.

Productinformatie

Deze alles-in-één buitenkeuken combineert een unieke stijl en functionaliteit in een compact ontwerp. Het bestaat uit een OFYR kooktoestel met houtopslag, een stevig snijblok en een praktische houder voor keukengerei en kruiden. Verkrijgbaar in de diameters 85 cm en 100 cm, zowel in cortenstaal als in zwart gecoat staal. Het snijblok is verkrijgbaar in rubberwood en licht- en donkergrijs keramiek. De rubberwood plank moet u na gebruik binnenshuis opbergen, de planken van keramiek mogen altijd buiten blijven.

De OFYR Island Corten met een houten snijblok en een diameter van 85 cm is ideaal voor ongeveer 8 personen.

De OFYR Island Corten met een donkergrijs keramiek snijblok en een diameter van 100 cm is ideaal voor ongeveer 12 personen.

De OFYR Island Corten is gemaakt Corten staal, deze collectie OFYR’s zijn gemaakt van verweerd staal dat uitermate goed in iedere weersomstandigheid buiten kan blijven staan. Voor een prachtige verweerde uitstraling! Verkrijgbaar in de diameters 85 cm en 100 cm

Over OFYR

OFYR is dé nieuwe manier van outdoor koken & grillen. Het unieke design maakt het tot een ongelooflijk veelzijdig kooktoestel. De kegelvormige vuurschaal heeft een brede, platte rand die tevens fungeert als zeer efficiënt kookoppervlak.

Vanuit het midden straalt de warmte in een volmaakt vloeiend verloop uit, waardoor één kookplaat meerdere kooktemperaturen heeft. Of u nu eieren bakt, groenten langzaam kookt of een malse biefstuk grilt, de OFYR ontsluit een nieuwe wereld vol mogelijkheden voor gezond buiten koken.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens