Nubus shades

Nubus Shades

Sunway

Nubus Shades

Nubus Shades van Sunway: écht stijlvolle raamdecoratie!

Ontdek de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit met Nubus Shades van het gerenommeerde merk Sunway, verkrijgbaar bij Van der Poel Home Textiel. Als toonaangevende leverancier van raamdecoratie in Zeeland (goed bereikbaar vanuit de regio’s Walcheren, Middelburg, Goes en Zierikzee) bieden wij een uitgebreid assortiment Nubus Shades die voldoen aan uw wensen op het gebied van lichtregulering en privacy. Nubus Shades zijn verkrijgbaar als rolgordijn of paneelgordijn. 

Productinformatie

Nubus Shades: Creëer de ideale sfeer in uw interieur bij Van der Poel Home Textiel

Nubus Shades combineren eigentijds design met geavanceerde technologie voor moderne interieurs. Deze veelzijdige raamdecoratie past naadloos in uw interieur en biedt optimale lichtregulering en privacybescherming. Bovendien creëert het product een unieke lichtinval, die met geen enkel product te vergelijken is!

Geniet van de voordelen van Nubus Shades in de regio Walcheren, Middelburg, Goes en Zierikzee.

Met diverse opties, zoals lichtdoorlatende en verduisterende stoffen in verschillende kleuren en texturen, biedt ons assortiment Nubus Shades altijd een perfecte match voor uw interieurontwerp. Bovendien zijn de Nubus Shades verkrijgbaar als rolgordijn, of paneelgordijn. Zo heeft u de keuze uit 2 types raambekleding. Hierbij heeft u ook nog eens de keuze tussen vele kleuren en dessins, maar ook uit baleinen, boven-en onderlatten en bediening. Zo is ook een elektrisch Nubus rolgordijn mogelijk, te bedienen via afstandsbediening of uw mobiele telefoon.

Onze ervaren medewerkers helpen u bij het vinden van de ideale raamdecoratie die aan uw verwachtingen voldoet. Bent u benieuwd geworden? Bezoek dan zeker eens onze winkel in Heinkenszand: voor kwaliteit, stijl en service!

Ontdek de prachtige collectie Nubus Shades van Sunway bij Van der Poel Home Textiel. Laat onze vakmensen u begeleiden bij het vinden van de ideale raamdecoratie, die uw interieur naar een hoger niveau tilt. Bezoek onze winkel eenvoudig vanuit Walcheren, Middelburg, Goes of Zierikzee.

Over Sunway

Sunway is dé specialist op het gebied van raamdecoratie en is oorspronkelijk ontstaan uit Jaloezieënfabriek Spijkenisse, opgericht in 1961. Sinds 1981 is het merk echter onderdeel van de Hunter Douglas groep, waar ook o.a. Luxaflex onder valt. 

Als merk bracht Sunway als eerste o.a. rolgordijnen en vouwgordijnen op de Nederlandse markt. Ook tegenwoordig is Sunway nog altijd een pionier op het gebied van raambekleding. Zo brengt Sunway steeds weer innovatieve producten en loopt het merk voorop op het gebied van technische ontwikkelingen. Hierbij wordt altijd gezocht naar de perfecte combinatie tussen functionaliteit en esthetiek. En, altijd op maat gemaakt!

Als Van der Poel Home Textiel zijn wij dan ook trots op om ‘Sunway Exposure Store’ te zijn!

Contact

+31 113 56 40 00

info@vanderpoeltextiel.nl