Nill Spring

Nill Spring

Nill Spring – Een Investering in Uw Gezondheid en Levenskwaliteit

Bij Van Cadsand Slaapcomfort begrijpen we dat slaap van essentieel belang is voor onze gezondheid en levenskwaliteit. Daarom zijn we trots dat we het merk Nill Spring vertegenwoordigen – een naam die synoniem staat voor vakmanschap, innovatie en uitzonderlijk slaapcomfort.

Nill Spring brengt een derde van uw leven naar een hoger niveau. Met hun uitgebreide gamma van hoogwaardige boxsprings en matrassen, die zorgvuldig zijn ontworpen en met de hand vervaardigd, maakt Nill Spring van elke nacht een luxueuze ervaring.

Ontdek de Collectie van Nill Spring

Aria

Het Aria-model van Nill Spring belichaamt de elegante eenvoud van transparant minimalisme. Deze boxspring, met zijn slanke maar sterk gebouwde metalen frame, zal iedereen betoveren die op zoek is naar een prachtig vormgegeven bed. Met een diameter van slechts 2,5 cm, het half massieve, half holle frame straalt finesse en kracht uit. Een uniek kenmerk is het ontbreken van de gebruikelijke middenpoot, die vaak gevonden wordt in traditionele bedframes.

Infini

Een nachtrust op de Infini-boxspring van Nill Spring voelt aan als het ervaren van de eindeloze rust van een kalme zee, alsof je zachtjes in slaap wordt gewiegd door de gestage beweging van uitgestrekte golven. Nill Spring vond de inspiratie voor dit model in twee elementen van de natuur: de oneindige schoonheid van water en de duurzame kracht van hout.

Curvo

De Curvo boxspring van Nill Spring belichaamt de perfecte samensmelting van prachtig Belgisch design en superieur ligcomfort. Deze boxspring onderscheidt zich door zijn gracieuze rondingen en de geraffineerde combinatie van hout en stof. De houten rand integreert naadloos met de boxspring, resulterend in een verfijnde, tijdloze esthetiek die zowel eigentijds als klassiek aanvoelt.

De matrassen van Nill Spring

Matras Deauville

Matras Reims

Matras Avignon

Over Nill Spring

De Passie van Nill Spring voor Slaapcomfort

Het merk Nill Spring is het resultaat van de gedeelde passie en knowhow van Frank Cornille en Guy Dupont. Frank, een deel van een familie die vier generaties lang ervaring en vakmanschap in de beddenindustrie heeft doorgegeven, en Guy, een ingenieur met een scherp oog voor innovatie, hebben hun krachten gebundeld om Nill Spring tot leven te brengen.

Sinds 2006 hebben ze hun technische ervaring, hun passie voor slaapcomfort en hun respect voor ambachtelijk maatwerk samengebracht. Het resultaat is een bloeiend bedrijf dat een indrukwekkende collectie boxsprings en matrassen heeft voortgebracht.

Ambachtelijk Maatwerk van Nill Spring

Nill Spring staat niet alleen bekend om zijn innovatieve ontwerpen, maar ook om zijn ambachtelijk maatwerk. Elke Nill Spring boxspring en matras wordt met zorg vervaardigd, met aandacht voor detail en met respect voor traditie. Het is deze toewijding aan vakmanschap die ervoor zorgt dat investeren in Nill Spring betekent dat u investeert in het allerbeste voor een gezonde en comfortabele nachtrust.

Vertrouw op Van Cadsand Slaapcomfort voor uw Nill Spring behoeften. Neem contact met ons op of bezoek onze showroom vandaag nog om te ontdekken hoe de luxueuze boxsprings en matrassen van Nill Spring uw slaapervaring kunnen transformeren.

Contact

0113-405017

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens

Bedankt voor de informatie!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op