Net-Echt – Model Special

Model Special

Net-Echt van Beton

De Model Special tafel van Net-Echt lijkt van Beton maar is van een lichtgewicht, oersterk en duurzaam materiaal. Door de betonlook gaan de tafels eindeloos mee met het tijdloze design. Het Net-Echt designconcept is ontworpen vanuit de overtuiging dat echt genieten van het leven compromisloos moet zijn. De meubelen zijn minimalistisch qua vorm, maar ruimte vullend qua uitstraling. 

Productinformatie

De Model Special tafel van Net-Echt lijkt van Beton maar is van een lichtgewicht, oersterk en duurzaam materiaal. Door de betonlook gaan de tafels eindeloos mee met het tijdloze design. Het Net-Echt designconcept is ontworpen vanuit de overtuiging dat echt genieten van het leven compromisloos moet zijn. De meubelen zijn minimalistisch qua vorm, maar ruimte vullend qua uitstraling. 

Het ‘beton’ is een glasvezelversterkte polymeer-composiet op basis van polyesterhars. Het materiaal is 100% niet capillair, waardoor er geen vocht en vuil binnendringt. Dankzij de handmatige afwerking krijgt het de rustige en natuurlijke uitstraling van echt beton. 

Alle ontwerpen worden handgemaakt zonder mal in vrijwel iedere wenselijke afmeting. De enige overeenkomst die het materiaal met echt beton heeft, is de uitstraling: rustig, natuurlijk en tijdloos.

Het voordeel van de Net-Echt betonlook buitenmeubelen is niet alleen de uitstraling maar ook het duurzame karakter en het eenvoudig te reinigen van het materiaal.

Afmetingen:

De poot: Ø50 x H70 cm

320 x 120 x 77 cm 

Erwin van Duijnhoven

 

Over Net-Echt van Beton

22 jaar geleden is door Erwin van Duijnhoven de basis gelegd tot wat nu mede dankzij zijn gedreven team is uitgegroeid tot een succesvol designlabel. Inmiddels vinden mensen uit binnen- en buitenland hun weg naar Net-Echt, een pittige opdracht wordt niet geschuwd.
Bij het ontwerpproces van de meubels gaan ze uit van de basisbeginselen als lijn en volume. Ze beperken zich tot eenvoudige basisvormen in een uitgebalanceerde compositie.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens