Najaar Sale – VS – Matteo

Matteo Table + Bench

Vincent Sheppard

De tijd is weer aangebroken dat we ruimte moeten maken voor de nieuwe collecties 2024 en daarmee een aantal artikelen uit de huidige showroom met een aantrekkelijke prijs willen aanbieden. Palladio Buitenmeubelen heeft hiervoor speciaal, het gedeelte net over de vijver, ingericht met de items voor de NAJAAR SALE. Neem vrijblijvend contact op met het team van Palladio Buitenmeubelen om uw gekozen items tegen het aantrekkelijke aanbod van 40% korting te reserveren of te bespreken.

Productinformatie

De Matteo collectie bestaat uit een 2 maten dining tables en 2 maten benches. Deze prachtige collectie laat u heerlijk genieten van al uw zomerse diners! Neem plaats aan de Matteo collectie en geniet van een gezellig etentje samen met vrienden of familie. Wilt u graag de zomeravonden tot laat door trekken? Combineer dan de Matteo tafel met de Light My Table om jouw zomeravonden nog sfeervoller te maken! 

Dit item wordt verkocht vanuit de NAJAAR SALE, die in onze showroom te zien is op het gedeelte net over de vijver.  Hiervan is er slechts 1 op voorraad, eventueel een extra item, vraag naar de mogelijkheden om deze bij te bestellen.

Teak/ Black

Afmetingen:

Dining Table: 285 x 100 x 76 cm

Bench: 265 x 40 x 46 cm

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens