Najaar Sale – TT – Victoria

Victoria Recliner

Traditional Teak

Maak u klaar om uw buitenruimte te transformeren met de luxe buitenmeubelen te zien bij Palladio Buitenmeubelen. Wij hebben ruimte moeten maken in onze showroom voor de nieuwe collecties van 2024 en daarmee een aantal artikelen met een aantrekkelijke prijs willen aanbieden. Palladio Buitenmeubelen heeft hiervoor speciaal een selectie gemaakt met de items in de OUTLET. Neem vrijblijvend contact op met het team van Palladio Buitenmeubelen om uw gekozen items tegen het aantrekkelijke aanbod van 60% korting te reserveren of te bespreken. 

Productinformatie

De Victoria Recliner heeft een in 7 standen verstelbare rug, is volledig opvouwbaar en daardoor handig op te bergen. Door het gebruik van RVS beslag krijgt deze Recliner een moderne uitstraling. De royale zitting van de elegante Recliner is gemaakt van weerbestendig teakhout en volgt de lichaamslijn waar bij de zitting lichtjes naar achteren is verlaagd, wat de spieren aangenaam ontspant. De Victoria Recliner is ook verkrijgbaar met bijpassende kussens, zodat u heerlijk kunt wegdromen tijdens lange zomeravonden in uw tuin of terras.

Dit item wordt verkocht vanuit de OUTLET. Hiervan is er slechts 1 op voorraad, eventueel een extra item, vraag naar de mogelijkheden om deze bij te bestellen.

Teak

Afmetingen:

61 x 68 x 114 cm

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens