Najaar Sale – TT – Manon SML

Manon Side Tables

Traditional Teak

De tijd is weer aangebroken dat we ruimte moeten maken voor de nieuwe collecties 2024 en daarmee een aantal artikelen uit de huidige showroom met een aantrekkelijke prijs willen aanbieden. Palladio Buitenmeubelen heeft hiervoor speciaal, het gedeelte net over de vijver, ingericht met de items voor de NAJAAR SALE. Neem vrijblijvend contact op met het team van Palladio Buitenmeubelen om uw gekozen items tegen het aantrekkelijke aanbod van 40% korting te reserveren of te bespreken.

Productinformatie

De Manon Side Tables zijn multifunctioneel en kunnen dankzij het strakke design, op vele manieren worden gecombineerd in de tuin, op het terras of balkon. De kleinere tafels overtuigen door de veelzijdigheid, als groep “genest” in de tuin of individueel op het balkon of terras. De Manon Tafels zijn beschikbaar in diverse afmetingen en speciaal ontworpen om zich aan te passen aan een ieders wensen.  

Dit item wordt verkocht vanuit de NAJAAR SALE, die in onze showroom te zien is op het gedeelte net over de vijver.  Hiervan zijn er meerdere op voorraad, eventueel een extra item, vraag naar de mogelijkheden om deze bij te bestellen.

Teak

Afmetingen:

Manon 35: Ø35 x H 38 cm
Manon 40: Ø40 x H 40 cm
Manon 45: Ø45 x H 43 cm

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens