Najaar Sale – Tribù – Vis à Vis

Vis à Vis Chairs

Tribù

De tijd is weer aangebroken dat we ruimte moeten maken voor de nieuwe collecties 2024 en daarmee een aantal artikelen uit de huidige showroom met een aantrekkelijke prijs willen aanbieden. Palladio Buitenmeubelen heeft hiervoor speciaal, het gedeelte net over de vijver, ingericht met de items voor de NAJAAR SALE. Neem vrijblijvend contact op met het team van Palladio Buitenmeubelen om uw gekozen items tegen het aantrekkelijke aanbod van 40% korting te reserveren of te bespreken.

Productinformatie

De Vis à Vis is een volledig teakhouten collectie. Teak is het favoriete materiaal voor buiten van designer Piergiorgio Cazzaniga, het is natuurlijk, voelt zacht aan en is extreem duurzaam. Toen de designer de Vis à Vis collectie ontwierp, dacht hij aan een plek waar mensen buiten konden zijn en in alle comfort met elkaar konden communiceren. Slanke teakhouten platforms in de Vis à Vis sofa ondersteunen comfortabele weerbestendige kussens, zonder zichtbare rug- of armconstructie.

Dit item wordt verkocht vanuit de NAJAAR SALE, die in onze showroom te zien is op het gedeelte net over de vijver.  Hiervan zijn er slechts 12 op voorraad, eventueel een extra item, vraag naar de mogelijkheden om deze bij te bestellen.

Teak/ Canax Straps

Cushions: 4x White, 4x Yellow & 4x Green 

Afmetingen:

Armchair: 59 x 61 x 45/ 65/ 84 cm

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens