Najaar Sale – Serax – August

August Table & Chair

Serax

Maak u klaar om uw buitenruimte te transformeren met de luxe buitenmeubelen te zien bij Palladio Buitenmeubelen. Wij hebben ruimte moeten maken in onze showroom voor de nieuwe collecties van 2024 en daarmee een aantal artikelen met een aantrekkelijke prijs willen aanbieden. Palladio Buitenmeubelen heeft hiervoor speciaal een selectie gemaakt met de items in de OUTLET. Neem vrijblijvend contact op met het team van Palladio Buitenmeubelen om uw gekozen items tegen het aantrekkelijke aanbod van 60% korting te reserveren of te bespreken.

Productinformatie

Met een visie die voortvloeit uit nieuwsgierigheid creëert Vincent Van Duysen steeds een totaalsfeer waarbij hij architectuur, interieur en designobjecten naadloos met elkaar verweeft. Hij ontwierp een reeks minimalistische stoelen en tafels die het verleden van de omgeving moeiteloos koppelen aan een moderne interpretatie. Deze zijn vervaardigd uit aluminium en verkrijgbaar met een zwarte, zandkleurige of grijsgroene poedercoating. Dit maakt ze geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De uitgebreide collectie ademt de pure eenvoud van het kloosterleven waarop ze geïnspireerd zijn.

Dit item wordt verkocht vanuit de OUTLET. Hiervan zijn slechts 2 stoelen en 1 tafel op voorraad, eventueel een extra item, vraag naar de mogelijkheden om deze bij te bestellen.

Chairs: Black

Table: Green

Afmetingen:

Chairs: 55 x 60 x 79 cm

Table: 75 x 75 x 74 cm

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens