Najaar Sale – RB – Jive Alu

Jive

Royal Botania

Maak u klaar om uw buitenruimte te transformeren met de luxe buitenmeubelen te zien bij Palladio Buitenmeubelen. Wij hebben ruimte moeten maken in onze showroom voor de nieuwe collecties van 2024 en daarmee een aantal artikelen met een aantrekkelijke prijs willen aanbieden. Palladio Buitenmeubelen heeft hiervoor speciaal een selectie gemaakt met de items in de OUTLET. Neem vrijblijvend contact op met het team van Palladio Buitenmeubelen om uw gekozen items tegen het aantrekkelijke aanbod van 60% korting te reserveren of te bespreken.

Productinformatie

Modern of klassiek, de Jive stoel past in elke omgeving, maar is toch opvallend genoeg om op te merken. Met een volledig aluminium versie is de Jive beschikbaar voor diegenen met een ‘less is more’-filosofie.

Dit item wordt verkocht vanuit de OUTLET. Hiervan zijn er slechts 2 op voorraad, eventueel een extra item, vraag naar de mogelijkheden om deze bij te bestellen.

Bronze/ Feather Flax

Afmetingen:

53 x 55 x 45/ 73,5 cm

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens