Najaar Sale – Gommaire – Curve Bar Chair

Curve Bar Chair

Gommaire

Maak u klaar om uw buitenruimte te transformeren met de luxe buitenmeubelen te zien bij Palladio Buitenmeubelen. Wij hebben ruimte moeten maken in onze showroom voor de nieuwe collecties van 2024 en daarmee een aantal artikelen met een aantrekkelijke prijs willen aanbieden. Palladio Buitenmeubelen heeft hiervoor speciaal een selectie gemaakt met de items in de OUTLET. Neem vrijblijvend contact op met het team van Palladio Buitenmeubelen om uw gekozen items tegen het aantrekkelijke aanbod van 60% korting te reserveren of te bespreken.

Productinformatie

Maak kennis met de Curve collectie, gemaakt van karaktervol massief teakhout. De strakke lijnen en prachtige natuurlijke grijze afwerking stralen warmte uit. Een tijdloos ontwerp dat past bij elke stijl buitentafel. Breng uw borrelparty’s naar een hoger niveau met de Curve bar chair en zit urenlang comfortabel door het toevoegen van op maat gemaakte kussens.

Dit item wordt verkocht vanuit de OUTLET. Hiervan is er slechts 1 op voorraad, eventueel een extra item, vraag naar de mogelijkheden om deze bij te bestellen.

Natural Grey Teak

Afmetingen:

45 x 52 x 95 cm

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens