Najaar Sale – Gommaire – Copenhague

Copenhague Sofa

Gommaire

De tijd is weer aangebroken dat we ruimte moeten maken voor de nieuwe collecties 2024 en daarmee een aantal artikelen uit de huidige showroom met een aantrekkelijke prijs willen aanbieden. Palladio Buitenmeubelen heeft hiervoor speciaal, het gedeelte net over de vijver, ingericht met de items voor de NAJAAR SALE. Neem vrijblijvend contact op met het team van Palladio Buitenmeubelen om uw gekozen items tegen het aantrekkelijke aanbod van 40% korting te reserveren of te bespreken.

Productinformatie

“Modulaire bank Copenhague is gemaakt van karaktervol massief teakhout en dat is zijn grootste kracht. Het rustieke en strakke ontwerp past feilloos in elke mogelijke setting. Zelfs als je het frame in de winter buiten laat staan ​​zonder de kussens zal het een prachtige aanvulling zijn op je interieur.” uw tuin of terras en toont het ware vakmanschap van het ontwerp.

Dit item wordt verkocht vanuit de NAJAAR SALE, die in onze showroom te zien is op het gedeelte net over de vijver.  Hiervan is er slechts 1 op voorraad, eventueel een extra item, vraag naar de mogelijkheden om deze bij te bestellen.

Teak naturel grijs

Afmetingen:

88 x 88 x 65 cm

88 x 88 x 25 cm

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens