Najaar Sale – Fast – Zebra Knit

Zebra Knit

Fast

De tijd is weer aangebroken dat we ruimte moeten maken voor de nieuwe collecties 2024 en daarmee een aantal artikelen uit de huidige showroom met een aantrekkelijke prijs willen aanbieden. Palladio Buitenmeubelen heeft hiervoor speciaal, het gedeelte net over de vijver, ingericht met de items voor de NAJAAR SALE. Neem vrijblijvend contact op met het team van Palladio Buitenmeubelen om uw gekozen items tegen het aantrekkelijke aanbod van 40% korting te reserveren of te bespreken.

Productinformatie

Er is intuïtie en verbeeldingskracht nodig om een stof te ontwerpen zoals die voor de Zebra Knit gebruikt is: zelfdragend, waterafvoer, bestand tegen UV-stralen, brandvertragend, ademend en koel, voor een comfortabele en ergonomische zitting.

Een netweefsel dat volledig naadloos is, gemaakt op speciale weefgetouwen, dat het gelakte RVS frame van de lounge chairs omarmt voor een ultiem elegant effect: ideaal voor buitengebruik, perfect voor elk seizoen.

Dit item wordt verkocht vanuit de NAJAAR SALE, die in onze showroom te zien is op het gedeelte net over de vijver.  Hiervan is slechts 1 groene met houten tafeltje en 1 beige op voorraad, eventueel een extra item, vraag naar de mogelijkheden om deze bij te bestellen.

Powder grey/ grove green

 

Afmetingen:

Hoogte 103 cm
Zithoogte 37 cm
Breedte 78 cm
Diepte 80 cm

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens