Najaar Sale – Extremis – Walrus

Walrus

Extremis

De tijd is weer aangebroken dat we ruimte moeten maken voor de nieuwe collecties 2024 en daarmee een aantal artikelen uit de huidige showroom met een aantrekkelijke prijs willen aanbieden. Palladio Buitenmeubelen heeft hiervoor speciaal, het gedeelte net over de vijver, ingericht met de items voor de NAJAAR SALE. Neem vrijblijvend contact op met het team van Palladio Buitenmeubelen om uw gekozen items tegen het aantrekkelijke aanbod van 40% korting te reserveren of te bespreken.

Productinformatie

De Walrus collectie is de enige échte buitensofa die alle weersomstandigheden trotseert. De Walrus sofaset voor buiten heeft geen beschermende cover nodig en je hoeft ook niet heen en weer te lopen met kussens. Deze sofaset is immers gemaakt een beschermend afdekmateriaal en de kussens zitten veilig opgeborgen langs de binnenkant. Dus wanneer de zon zich laat zien, heb je in een handomdraai een droge plek om te zitten.

Dit item wordt verkocht vanuit de NAJAAR SALE, die in onze showroom te zien is op het gedeelte net over de vijver.  Hiervan is er slechts 1 op voorraad, eventueel een extra item, vraag naar de mogelijkheden om deze bij te bestellen.

Safari/ Heritage Rust

Afmetingen:

280 x 110 x 61 cm

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens