Najaar Sale – Dedon – Porcini

Porcini Side Table

Dedon

De tijd is weer aangebroken dat we ruimte moeten maken voor de nieuwe collecties 2024 en daarmee een aantal artikelen uit de huidige showroom met een aantrekkelijke prijs willen aanbieden. Palladio Buitenmeubelen heeft hiervoor speciaal, het gedeelte net over de vijver, ingericht met de items voor de NAJAAR SALE. Neem vrijblijvend contact op met het team van Palladio Buitenmeubelen om uw gekozen items tegen het aantrekkelijke aanbod van 40% korting te reserveren of te bespreken.

Productinformatie

Het juiste accessoire kan een nieuwe dimensie geven aan elke buitenwoonkamer, een subtiele twist toevoegen, de materiaalmix verrijken en de algehele sfeer compleet maken. Maar wat is nu precies het juiste accessoire? Het moet natuurlijk mooi zijn. Het moet interessant zijn. En het zou onverwacht moeten zijn. Met andere woorden: het juiste accessoire voor bijna elke buitenomgeving is PORCINI, van Lorenza Bozzoli. Vernoemd naar de geliefde Italiaanse paddenstoelen waar hij nonchalant op lijkt, is PORCINI een collectie sculpturale bijzettafels die even praktisch en veelzijdig zijn als een lust voor het oog.

Dit item wordt verkocht vanuit de NAJAAR SALE, die in onze showroom te zien is op het gedeelte net over de vijver.  Hiervan is er slechts 1 op voorraad, eventueel een extra item, vraag naar de mogelijkheden om deze bij te bestellen.

Marrone/ Black

Afmetingen:

Ø61 x H29 cm

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens