Najaar Sale – Accessoires

Diverse Accessoires

Diverse Merken

De tijd is weer aangebroken dat we ruimte moeten maken voor de nieuwe collecties 2024 en daarmee een aantal artikelen uit de huidige showroom met een aantrekkelijke prijs willen aanbieden. Palladio Buitenmeubelen heeft hiervoor speciaal, het gedeelte net over de vijver, ingericht met de items voor de NAJAAR SALE. Neem vrijblijvend contact op met het team van Palladio Buitenmeubelen om uw gekozen items tegen het aantrekkelijke aanbod van 40% korting te reserveren of te bespreken.

Productinformatie

Diverse Accessoires verdeeld over het hele gedeelte net over de vijver. Van kaarsen tot vazen, van verlichting tot kussen en vloerkleden, schapenvachten en servies.
Voor specifieke items neem gerust contact met ons op, dan zouden we foto’s en informatie kunnen sturen.

Deze items worden verkocht vanuit de NAJAAR SALE, die in onze showroom te zien is op het gedeelte net over de vijver.  Hiervan zijn er slechts een aantal van op voorraad, eventueel een extra item, vraag naar de mogelijkheden om deze bij te bestellen.

Vraag naar de mogelijkheden.

Vraag naar de mogelijkheden.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens