Montis

Montis

Alles heeft een begin. Montis start in 1974. Wie goed naar het stippenlogo kijkt, herkent nog iets van de onbevangenheid van de jaren zeventig. Nederland nam voorzichtig afstand van oubollige gezelligheid, durfde te dromen over een frissere, eigentijdse vormentaal. Bij Montis hechten ze veel waarde aan het motto ‘Onderzoek alles, maar behoud het goede’. Innovatieve technieken en nieuwe materialen helpen Montis zo steeds verder. Kwaliteit, vakmanschap, functionaliteit, de ideale balans tussen zitcomfort en esthetische zeggingskracht. Ze blijven het kompas voor de toekomst in het continue streven naar industriële elegantie. Geraffineerd, stijlvol, een tikje speels, niet te opdringerig. Maar áltijd met een eigen gezicht: vanzelfsprekend en vertrouwd als de stippen uit het logo.

 
otis-montis-bank-binnenuit-zeeland
Otis
Geraldine_eetkamerstoel-montis-binnenuit-zeeland
Geraldine
axel-bank-montis-binnenuit-vierkant2
Axel
enzo-fauteuil-montis-binnenuit-zeeland7
Enzo
luna-eetkamerstoel-montis-binnenuit-stof-sfeer
Luna
? doel
Charly
daley-montis-hoekbank-binnenuit
Daley
Fabian_burano_ploeg_fauteuil-montis-binnenuit-zeeland
Fabian
loge-fauteuil-montis-binnenuit-zeeland2
Loge
vico-eetkamerstoel-montis-binnenuit2
Vico

Over Montis

Waarom adviseren wij Montis?
Kenmerkend voor de Montis-collectie zijn de uitgesproken kleurstellingen in diverse leer- en stofkwaliteiten en de eigenzinnige vormgeving met een menselijk en sympathiek karakter. Typerend en uniek zijn ook de ‘jassen’ die Montis heeft ontwikkeld voor diverse stoelen en banken: op een eenvoudige manier kunt u zo een totaal andere uitstraling aan uw meubel geven.

Daarom kiest u voor Montis bij BinnenUit
BinnenUit is groot voorstander van de magnifieke meubelen van Montis. In onze winkel showen wij u een zeer uitgebreide Montis-collectie en laten u plaatsnemen op de Montis-zitmeubelen. Hier kunt u de zitkwaliteit van onze topmeubelen testen en u door onze experts laten informeren.

Contact

0113-561482